• Cvičenia v prírode

          • Príjemné slnečné počasie v našej škole sme využili na jesenné cvičenia v prírode. Zúčastnili sa ho žiaci ročníkov 1.- 4. Cvičenie bolo spojené s turistikou, súťažami, hrami i dopravnou výchovou. Všetci to zvládli bez problémov a tešia sa na ďalšie športové aktivity na škole.

            Poďakovanie patrí aj tetám z  CVČ, ktoré si pre deti pripravili zaujímavé súťaže.

        • Šuriansky jarmok
          • Šuriansky jarmok

          • Už tradične sme sa zúčastnili Šurianskeho jarmoku, kde naši žiaci prispeli krátkym kultúrnym programom. Tretiaci zatancovali kovbojský tanec, Veronika zahrala na flaute, Karolínka a Lea zaspievali a dievčatá, ktoré špeciálne na jarmok vytvorili novú formáciu, zatancovali Hip-hop. Ostrielaná trojica ôsmačiek si privolali na pomoc prváčky, druháčky a tretiačky. Samozrejme, že našich vystupujúcich prišli podporiť aj ich spolužiaci a učitelia, ktorí ich odmenili potleskom. Žiaci si potom pozreli aj výstavu ovocia a zeleniny,  na ktorej boli vystavené výtvarné práce našich žiakov a navštívili aj jednotlivé stánky v centre mesta. 

            Všetkým vystupujúcim žiakom ďakujeme !

        • Slávnostné zahájenie školského roka
          • Slávnostné zahájenie školského roka

          • Začal sa školský rok 2023/2024. Všetci naši žiaci  sa stretli 4. septembra už tradične v našej telocvični (športovej hale). Po krátkom kultúrnom programe pani riaditeľka Mgr. Jana Hatinová privítala všetkých žiakov, učiteľov a prítomných rodičov. Zahájenie školského roka bolo výnimočné tým, že nás prišiel pozdraviť aj pán primátor Mgr. Marcel Filaga, ktorý sa taktiež prihovoril všetkým prítomným a zaželal nám všetko dobré v tomto školskom roku. Zároveň ocenil zamestnancov školy za účasť na celoslovenskej kampani "Do práce na bicykli" podporujúcej rozvoj cyklistickej dopravy na Slovensku, ktorí v rámci Šurian obsadili krásne 1. miesto. 

            Asi najväčšiu radosť bolo vidieť v tvárach šikovných, usmiatych a nedočkavých prváčikov, ktorí prvý krát zasadli do školských lavíc pod vedením pani učiteľky Mgr.Lubici Ďurčekovej.

            Všetkým našim žiakom prajeme úspešné štúdium, plno nových zážitkov, vedomostí a skúseností.

            Všetkým rodičom opätovne ďakujeme za dôveru, ktorú vložili do rúk našich pedagógov a všetkých zamestnancov školy formujúcich osobnosť ich ratolestí.

            Ďakujeme za podporu!

        • OZNAM
          • OZNAM

          •  

            Informácie k začiatku školského roka 2023/2024

            Slávnostné otvorenie šk. roka 2023/2024 bude 4. septembra 2023 o 8:00 hod. v športovej hale.

            Harmonogram:

            - 7:45 - 8:00 hod. - príchod všetkých žiakov(menší žiaci aj s rodičmi) do športovej haly

            - 8:00 hod. - slávnostné otvorenie nového školského roka 

             

            - 8:30 hod. - žiaci 1.- 4. ročníka odchádzajú do tried pod vedením triednych učiteliek (žiaci a rodičia 1. ročníka sa sústredia na palubovke a spolu s pani učiteľkou triednou odchádzajú do triedy)

                              - žiaci 5. - 9. ročníka zostávajú v športovej hale, kde sa sústredia podľa ročníkov  spolu s triednymi učiteľmi, kde dostanú aktuálne informácie na ďalšie dni.

             

            Milí rodičia,

            z dôvodu rozsiahlej rekonštrukcie budov našej školy Vám oznamujeme, že v dňoch 5. a 6. septembra nebude kuchyňa a jedáleň v prevádzke, preto Vás žiadame o zhovievavosť a prosíme, aby ste v tieto dni deťom (hlavne tým, ktorí navštevujú ŠKD) zabalili suchý obed. V prípade ďalších zmien Vás budeme informovať.

            Ďakujeme za pochopenie!

             

            Školský klub detí - ŠKD

            Prevádzka ŠKD začína 5. septembra 2023. Rodičia žiakov, ktorí majú záujem o ŠKD, hlavne tí, ktorí ešte nevypísali zápisný lístok, nahlásia svoj záujem pani vychovávateľkám, ktoré prídu priamo do tried ročníkov 1. - 4. Príspevok za ŠKD za prvé dva mesiace uhradia svojej pani vychovávateľke v popoludňajšom ŠKD.

            UHRADENIE PRÍSPEVKU ZA ŠKD JE PODMIENKOU ZARADENIA DIEŤAŤA DO ŠKD. Rodičia žiakov, ktorí chcú dodatočne podať žiadosť o prijatie do ŠKD, obdržia 4. septembra 2023 (pondelok) zápisný lístok a žiadosť o prijatie do ŠKD. Zápisný lístok a žiadosť si môžete i stiahnuť na webovej stránke školy v časti "na stiahnutie". Žiak 2. - 4. roč. by mal už vedieť nahlásiť svoj záujem o ŠKD pani vychovávateľke pri zisťovaní záujmu po triedach 4. septembra 2023. Pri nahlásení obdrží zápisný lístok, ktorý obratom na druhý deň (5. septembra 2023 - utorok) odovzdá svojej p. vychovávateľke v ŠKD.        ​​​​​​

             

            ​​​​​

        • Šurianska desiatka
          • Šurianska desiatka

          • Tak ako aj po minulé roky, aj tento rok sa naši žiaci zúčastnili podujatia "Šurianska desiatka". Uskutočnilo v netradičnom termíne, ale napriek tomu sme na nej mali veľa zástupcov, ktorí reprezentovali našu školu. Žiakom išiel príkladom aj náš pán učiteľ telesnej výchovy, ktorý bol ocenený v kategórii "Najrýchlejší Šuranec". Všetkým zúčastneným žiakom aj pánovi učiteľovi ďakujeme za vzornú reprezentáciu školy a oceneným srdečne gratulujeme k dosiahnutým výsledkom. Chceme poďakovať hlavne rodičom menších žiakov, aj budúcich prváčikov,  ktorí svoje deti priviedli na toto podujatie a tak im od malička vštepujú lásku k športu. 

            Kategória 6-7 rokov dievčatá: 1. miesto Alica Rampašeková

            Kategória 8-9 rokov chlapci:  4. miesto Lukáš Bartoš

            Kategória 8-9 rokov dievčatá: 4. miesto Rebeka Nováková

            Ostatní účastníci: 

            Peter Šebeň, Matias Zachar, Dorotka Federičová, Lujza Fialová, Hana Zemková, Nina Pálinkášová, Maximilián Zlatinský, Adam Samuel Fiam, Zuzana Klepochová, Jakub Zemko, Hana Mentelová, Karin Jančová, Hana Šidelková, Oliver Novák, Oliver Klepoch, Branislav Mikulec, Nela Havlíková, Sofia Lehocká, Lia Kim, Viliam Buranský, Viktória Cabanová, Nela Jakabová, Adela Rampašeková.

            Gratulujeme aj nášmu bývalému žiakovi Sebastianovi Zlatinskému za 2. miesto v kategórii Junior 14-15 rokov.

            Gratulujeme a vidíme sa v budúcom ročníku!

    • Fotogaléria

        zatiaľ žiadne údaje
    • Staňte sa naším fanúšikom